Overig

Hij besluit 23 emmers visvoer in het water te gooien. Blijf goed naar het midden kijken

vissen
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Zoals je wel weet, zijn dieren dol op eten. Heb je je hond ooit al eens verleid met een snoepje? Ze doen vrijwel alles om het te pakken te krijgen. Maar vissen … dat is nog iets anders. Tenzij we het hebben over haaien, zou je denken dat vissen behoorlijk saai zijn als het op eten aankomt. De onderstaande video toont wat er gebeurt als je 23 emmers visvoer in de oceaan gooit.

vissen

De video begint met een Aziatische man die zijn duim naar de camera opsteekt – het universele teken voor “geluk” en “dit wordt leuk”. Hij buigt voorover en begint vervolgens 23 emmers visvoer in het water te gooien.

Van zodra het voer het wateroppervlak raakt, beginnen de vissen te vechten met alles wat ze hebben om te kunnen bijten. Je zou denken dat ze nog nooit in hun leven een maaltijd hebben gehad. Het is trouwens ongelofelijk hoeveel vissen er onder het water zaten te wachten om te eten.

DEEL deze vreetpartij met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close