Dieren

De man overlijdt in een auto ongeluk – wat zijn paard dan doet brengt iedereen in tranen

paardje
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dit verhaal gaat over een baasje dat helaas overleed tijdens een auto ongeluk. Zijn paard maakt een prachtig eerbetoon. Dit is echt ontzettend prachtig!

Het waren altijd al vrienden voor het leven. Dat merk je goed aan deze beelden.

paardje

“Het paard was alles voor hem” verteld de broer van de man. “Tijdens de begrafenis leek het wel alsof het paard wist dat hij afscheid aan het nemen was.”

De broers van Wagner hadden een parade naar de begraafplaats georganiseerd en Sereno mocht met ze meelopen. Niemand had het ooit in zijn hoofd kunnen halen dat het paard zoiets prachtigs zou doen. Iedereen was écht verbaast. Zo ontzettend mooi!

Bekijk het zelf in de video hieronder en deel het met je vrienden en familie als je het een prachtig filmpje vindt.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like onze facebook pagina voor meer! Al meer dan 80,000 mensen gingen je voor!

Facebook-Logo

 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close