Nieuws

LET OP: Neppe 50 euro biljetten in omloop met DIT serienummer! Delen svp!

50-eu-nep
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is geen fijne situatie wanneer u betaald met een briefje waarvan u denkt dat het een echte is maar dat dat niet zo is. Uw briefje wordt geweigerd en vernietigt.

De laatste tijd zijn er veel biljetten van 50 terugekomen bij de bank. De politie vraagt daarom om extra alert te zijn op het serienummer dat op het biljet staat. Hierdoor kunt u zien dat u een nepbriefje hebt.

Het serienummer waarover het gaat is:
X74015290721

U kunt altijd uw biljet checken op de site:
http://www.dnb.nl/echtofvals/nl/quick-check/first/50/

U kunt daar het biljet invoeren en dan geeft hij aan of het een echte of neppe is.

Deel dit bericht zovaak mogelijk!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close