Nieuws Video

In China verkopen ze levende dieren in sleutelhangers.. Dit kan toch niet? Zie hier de beelden..

levende-dieren
Dieren worden door de mensheid al eeuwenlang gebruikt om mensen te entertainen. Denk aan circussen, dierentuinen etc. Dit kan zolang de dieren maar goed behandeld worden. Maar dat is lang niet altijd zo. Soms worden dieren op gruwelijke manieren misbruikt. Denk aan beren die vastgezet worden aan kettingen en ze te laten dansen op gloeiende platen. Verschrikkelijk hoe je het kan bedenken.

Maar nu wordt het naar een heel ander niveau getild. In China kun je momenteel sleutelhangers kopen waar ze levende dieren in stoppen. U leest het goed: Levende dieren! Dit noemen ze “keychainimals” (sleutelhangerdieren)

Lees meer op de volgende pagina!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close