Nieuws Video

In China verkopen ze levende dieren in sleutelhangers.. Dit kan toch niet? Zie hier de beelden..

levende-dieren
Dieren worden door de mensheid al eeuwenlang gebruikt om mensen te entertainen. Denk aan circussen, dierentuinen etc. Dit kan zolang de dieren maar goed behandeld worden. Maar dat is lang niet altijd zo. Soms worden dieren op gruwelijke manieren misbruikt. Denk aan beren die vastgezet worden aan kettingen en ze te laten dansen op gloeiende platen. Verschrikkelijk hoe je het kan bedenken.

Maar nu wordt het naar een heel ander niveau getild. In China kun je momenteel sleutelhangers kopen waar ze levende dieren in stoppen. U leest het goed: Levende dieren! Dit noemen ze “keychainimals” (sleutelhangerdieren)

Lees meer op de volgende pagina!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo