Dieren

Uit het asiel geredde hond bedankt zijn nieuwe eigenaren door het leven van hun baby te redden

duke2
Geschreven door Nieuwsenweetjes

6 jaar gelden werd dit lieve hondje geadopteerd. Ze wisten niet dat dit hondje super speciaal voor hun ging zijn. Op een avond sprong de hond op het bed van mama en papa en begon hevig te keer te gaan zodat ze wakker zoden worden.

duke1

duke2

Er was inderdaad iets grondig fout. Baby Harper was in haar slaap gestopt met ademen. De moeder belde onmiddellijk de hulpdiensten en ze konden er nog op tijd bij zijn met reanimeren. Dankzij deze trouwe viervoeter is het leven van het kleine meisje gered.

DEEL deze wonderbaarlijke redding met elke hondenliefhebber die je kent!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like onze facebook pagina voor meer! Al meer dan 80,000 mensen gingen je voor!

Facebook-Logo

 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close