Dieren

Uit het asiel geredde hond bedankt zijn nieuwe eigenaren door het leven van hun baby te redden

duke2
Geschreven door Nieuwsenweetjes

6 jaar gelden werd dit lieve hondje geadopteerd. Ze wisten niet dat dit hondje super speciaal voor hun ging zijn. Op een avond sprong de hond op het bed van mama en papa en begon hevig te keer te gaan zodat ze wakker zoden worden.

duke1

duke2

Er was inderdaad iets grondig fout. Baby Harper was in haar slaap gestopt met ademen. De moeder belde onmiddellijk de hulpdiensten en ze konden er nog op tijd bij zijn met reanimeren. Dankzij deze trouwe viervoeter is het leven van het kleine meisje gered.

DEEL deze wonderbaarlijke redding met elke hondenliefhebber die je kent!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo