Overig

Als je al heel je leven melk drinkt is DIT heel belangrijk om te weten

fotoblbabla
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De zuivelindustrie ligt de laatste jaren heel erg onder vuur. Dit komt omdat ze met producten werken die heel de mensheid gebruikt. Dit betekent dus ook dat het een groot risico met zich meebrengt. Wat een paar onderzoeken hebben gedaan is kijken of het dierlijk calcium net zo goed word opgenomen als het calcium uit de planten. Dit is dus niet het geval. Dierlijke melk drinken kan dus leiden tot enkele gevaarlijke gezondheidsproblemen.

1. Gebroken botten
Een medisch onderzoek uit Sweden heeft onderzocht dat vrouwen die veel dierlijke melk drinken eerder kans hebben op het breken van botten als van vrouwen die dit niet drinken

2. Prostaat kanker
De consumptie van dierlijke melk kan lijden tot een verhoogt risico op prostaat kanker.

fotoblbabla

4. Acne

Talrijke studies beweren dat de consumptie van allerlei koeienmelk is verbonden met een hogere prevalentie. Dit zal de kans op acne verhogen.

5). cholesterol

Een melk portie bevat 24 mg cholesterol, in tegenstelling tot een veganistisch portie eten die geen cholesterol bevat. Dit maakt de kans dus groter op een verhoogt cholesterol.

Wat vind jij van dit artikel? Laat het ons weten via Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close