Dieren

Puppy treurt in het asiel, totdat ze wordt herenigd met de brandweerman, die haar van mishandeling redde

brandweerman
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Deze video is heel erg bijzonder. Het gaat over een puppy die wordt herenigd met de man die haar leven heeft gered. Dit is een fantastisch verhaal en een hele mooie video. Er was niemand in de buurt om voor haar te zorgen – niemand die haar in veiligheid bracht nadat ze aan de weerelementen was overgelaten.

brandweerman

Het hondje was super blij dat ze gered was van de verwaarlozing. Dat is in de video zeker te zien. Het hondje is heel erg blij.

Wij vinden dit een prachtig verhaal. Bekijk hieronder de schitterende video en laat ons weten van je er van vond via Facbook.

DEEL deze schattige reünie met je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close