Dieren

Hond met gebroken hart bezoekt elke dag het graf van zijn overleden eigenaar en het is hartverscheurend om te zien!

zozo1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dit is een heel mooi verhaal over een hond die duidelijk zijn gevoelens toont. Vanaf het moment dat zijn baasje overleed in 2014 is de hond ontroostbaar. Het feit dat de familie van het baasje hem goed heeft opgevangen heeft de hond alsnog heel veel verdiet. Als de zoon van het overleden baasje is een keer gaat kijken met de hond treft hij dit aan: Hieronder zie je enkele foto’s en een video!

zozo1

zozo2

Zozo ligt op het graf van zijn baasje om toch maar zo dicht mogelijk bij hem te kunnen zijn. Het is echt een prachtig gebaar van de hond. De hond kan maar geen afscheid nemen van zijn baasje. Zo zie je maar hoe trouw een hond kan zijn. Prachtig!

zozo3

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close