Dieren

Hond met gebroken hart bezoekt elke dag het graf van zijn overleden eigenaar en het is hartverscheurend om te zien!

zozo1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dit is een heel mooi verhaal over een hond die duidelijk zijn gevoelens toont. Vanaf het moment dat zijn baasje overleed in 2014 is de hond ontroostbaar. Het feit dat de familie van het baasje hem goed heeft opgevangen heeft de hond alsnog heel veel verdiet. Als de zoon van het overleden baasje is een keer gaat kijken met de hond treft hij dit aan: Hieronder zie je enkele foto’s en een video!

zozo1

zozo2

Zozo ligt op het graf van zijn baasje om toch maar zo dicht mogelijk bij hem te kunnen zijn. Het is echt een prachtig gebaar van de hond. De hond kan maar geen afscheid nemen van zijn baasje. Zo zie je maar hoe trouw een hond kan zijn. Prachtig!

zozo3

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo