Dieren

Geweldige video laat zien hoe een moedereekhoorn haar kleine baby’s redt van een zekere dood

eekhoorn
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Wat we allemaal weten is dat je je kinderen altijd tegen alles wilt beschermen. In dit geval hebben we het over een eekhoorn die zijn baby’s wil beschermenen omdat ze hun huisje hebben vernield. Als je goede manieren hebt los je dit ook weer op. Dat is precies wat de personen in de onderstaande video deden.

eekhoorn

En dan kwam mama eekhoorn tussenbeide. Ze zou haar hulpeloze baby’s niet zomaar op de grond laten. Een voor een raapte ze haar jongen op. Ze controleerde hen even en ging dan op zoek naar een nieuw nest.

Deze moeder wist precies wat te doen! Ze bracht haar baby’s meteen in veiligheid.

DEEL deze prachtige video met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close