Dieren

Geweldige video laat zien hoe een moedereekhoorn haar kleine baby’s redt van een zekere dood

eekhoorn
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Wat we allemaal weten is dat je je kinderen altijd tegen alles wilt beschermen. In dit geval hebben we het over een eekhoorn die zijn baby’s wil beschermenen omdat ze hun huisje hebben vernield. Als je goede manieren hebt los je dit ook weer op. Dat is precies wat de personen in de onderstaande video deden.

eekhoorn

En dan kwam mama eekhoorn tussenbeide. Ze zou haar hulpeloze baby’s niet zomaar op de grond laten. Een voor een raapte ze haar jongen op. Ze controleerde hen even en ging dan op zoek naar een nieuw nest.

Deze moeder wist precies wat te doen! Ze bracht haar baby’s meteen in veiligheid.

DEEL deze prachtige video met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo