Dieren

Geredde olifant houdt zoveel van zijn mensenmama, dat hij haar niet uit het oog wil verliezen. Dus raad eens waar hij verblijft…?

ol2
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Een wild dier adopteren is niet altijd zonder risico’s. Soms gaat het juist heel goed en soms gaat het compleet mis. In dit geval gaat het om een baby olifant die door een sterke rivier stroming de rest van zijn familie is kwijt geraakt. Gelukkig werd de baby gevonden en naar het Wild Is Life opvangcentrum overgebracht, waar Roxy Danckwerts hem onder haar hoede nam.

Hier zie je een paar prachtige foto’s

ol1

ol2

ol3

Bekijk de onderstaande video maar eens en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close