Life hacks

Gek op brie? Deze heerlijke brie hapjes zullen je gasten laten genieten!

ckaas
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Als je een lekker avondje thuis op de bank zit of je hebt een gezellig feestje zijn hapjes altijd zeer belangrijk voor de goede sfeer. In dit artikel vind je de beste en lekkerste brie hapjes die er zijn. Wij hebben voor je op een rijtje gezet:

1. Cranberry & brie & croissantdeeg
c1

2. Brie met appel en honing
c2

3. Cranberry brie hapjes
c3

4. Toastjes met brie, uien en spek
c5

5. Cranberry brie toastjes
c4

Heb jij nog lekkere brie hapjes? Laat het recept weten in de reacties!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close