Nieuws Video

AZC wordt in brand gestoken door asielzoekers zelf! De reden? Ze hadden geen Halal voedsel. (Video)

schermafbeelding-2017-01-08-om-23-16-59
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Drie mannen zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van brandstichting in het AZC van de Duitse Hovelhof. De brand was gesticht door de bewoners zelf.

De reden? De mannen waren woedend over het eten dat er geserveerd werd. Het zou geen “halal” vlees zijn. Bij deze brandstichting zijn 50 vluchtelingen ernstig gewond geraakt. Het hele pand is afgebrand. Er is niks meer van over.

Hoe kun je het in je hoofd halen. Ze worden netjes opgevangen en dit is hun dank. Gelukkig zijn dit maar een paar rotte appels. De grote groep van de vluchtelingen meld dat ze complete afstand doen van de personen die de brand zouden hebben aangestoken. De vluchtelingen zijn nu overgeplaatst naar een Hotel.

 

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close