Nieuws Video

AZC wordt in brand gestoken door asielzoekers zelf! De reden? Ze hadden geen Halal voedsel. (Video)

schermafbeelding-2017-01-08-om-23-16-59
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Drie mannen zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van brandstichting in het AZC van de Duitse Hovelhof. De brand was gesticht door de bewoners zelf.

De reden? De mannen waren woedend over het eten dat er geserveerd werd. Het zou geen “halal” vlees zijn. Bij deze brandstichting zijn 50 vluchtelingen ernstig gewond geraakt. Het hele pand is afgebrand. Er is niks meer van over.

Hoe kun je het in je hoofd halen. Ze worden netjes opgevangen en dit is hun dank. Gelukkig zijn dit maar een paar rotte appels. De grote groep van de vluchtelingen meld dat ze complete afstand doen van de personen die de brand zouden hebben aangestoken. De vluchtelingen zijn nu overgeplaatst naar een Hotel.

 

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo