Dieren

Waarschuwing: geef deze vrucht NOOIT aan je huisdier, het is voor hen hartstikke giftig! Delen svp!

hond999
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Deze vrucht mag je NOOIT aan je hond of kat voeren!
Dat mensen vaak zeggen dat honden alles eten is niet waar, ook zeker niet alles wat je aan je hond geeft is goed voor ze. In dit geval gaat het om een vrucht die je nooit aan je huisdier mag geven.

hond999

De vrucht waar we het over hebben is de avocado! Wij hebben er geen problemen mee om deze vrucht op te eten. Voor onze trouwe viervoeters kan het andere gevolgen hebben. Elk jaar stijgt het aantal overleden dieren door het eten van een avocado, dit is wetenschappelijk bewezen.

Pas dus op als je deze vrucht in huis hebt en zorg dat je hond of kat er niet stiekem mee vandoor gaat! Ook geen klein stukje geven om te snoepen of te proeven, het kan een dodelijke afloop hebben!

Deel dit bericht met je vrienden om iedereen te waarschuwen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close