Dieren Video

Franse Bulldog mag niet op de bank gaan zitten van zijn baasje.. Maar zijn reactie is echt onweerstaanbaar!

puppy-bank

Het laten opgroeien van een puppy brengt zo zijn voordelen en nadelen met zich mee. Je probeert ze zoveel mogelijk in de watten te leggen. Zo wordt deze leuke puppy ook in de watten gelegd. Hij ziet er super lief en schattig uit, maar hij laat ook zijn andere kant zien!

De puppy wilde graag op de bank liggen bij zijn baasje in plaats van in zijn hondenmand. Maar dat liet het baasje niet toe. Als ze van kleins af aan al op de bank mogen liggen, dan krijg je ze dat niet meer afgeleerd.

Maar de puppy liet zich niet gewonnen! Hij moest en zal op de bank liggen. Bekijk op de volgende pagina de video om te zien hij de pup dit aanpakte!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo