Dieren Video

Franse Bulldog mag niet op de bank gaan zitten van zijn baasje.. Maar zijn reactie is echt onweerstaanbaar!

puppy-bank

Het laten opgroeien van een puppy brengt zo zijn voordelen en nadelen met zich mee. Je probeert ze zoveel mogelijk in de watten te leggen. Zo wordt deze leuke puppy ook in de watten gelegd. Hij ziet er super lief en schattig uit, maar hij laat ook zijn andere kant zien!

De puppy wilde graag op de bank liggen bij zijn baasje in plaats van in zijn hondenmand. Maar dat liet het baasje niet toe. Als ze van kleins af aan al op de bank mogen liggen, dan krijg je ze dat niet meer afgeleerd.

Maar de puppy liet zich niet gewonnen! Hij moest en zal op de bank liggen. Bekijk op de volgende pagina de video om te zien hij de pup dit aanpakte!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close