Nieuws

Ze laat haar dochter de kleren uitkiezen voor de schoolfoto – de keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over

m21
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Meestal is voor kinderen de kleren uitkiezen een heel belangrijk puntje. Ze vinden het leuk en weten dan ook zeker dat ze de kleren aan hebben die ze willen. Ook is dit een belangrijk stukje voor de opvoeding. Sommige kinderen hebben een apparte kleding smaak wat juist leuk is. Maar dit meisje had wel hele gekke gedachtes toen ze het zelf mocht gaan kiezen.

Wat vaak besproken wordt thuis is wat wel en wat niet kan. Dit meisje weet hier dus wel raad mee.

Op de peuterschool van de 3-jarige Kaylieann Steinbach kwam er ook een heuse schoolfotograaf langs. En haar ouders lieten Kaylieann haar kleren helemaal zelf uitkiezen. Ze wachtten met ingehouden adem om te zien wat ze zou kiezen, en toen ze de trap af in haar Superman outfit, moesten ze vreselijk lachen.

Sommige ouders zouden hun dochter hebben gevraagd om iets anders aan te doen. Maar wij zijn blij dat de ouders van Kaylieann zagen hoe blij en trots hun dochter was op haar mooie kleding.

Dit is uiteindelijk het resultaat geworden! Leuk toch ?

meisje111111

Vond jij dit nou leuk? Deel het met je vrienden op facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close