Nieuws

McDonald’s gaat vanaf 2017 eten bezorgen in Nederland

mcdelivery
Geschreven door Nieuwsenweetjes

VET ideaal!

McDonald’s heeft plannen klaar liggen om een bezorgservice in het leven te roepen. Maar niet te snel juichen.. McDonald’s gaat het concept eerst uittesten in 3 steden: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Woon jij dus in een van deze 3 steden? Dan kan jij binnenkort een dikke Big Mac weten te bemachtigen zonder er nog moeite voor te doen!

McDonald’s gaat eerst uittesten of het concept werkt. Wanneer ze merken dat het een succes is zullen ze dit door gaan voeren in andere landen en natuurlijk de rest van Nederland!

<iframe width=”710″ height=”399″ src=”https://www.youtube.com/embed/QfAifg1ajW4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close