Dieren Video

DEZE puppy ziet voor het eerst in zijn leven zonlicht. Wat een ontroerend moment… Hartverscheurend!

puppy
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De hond genaamd Belle heeft bijna 12 jaar in een kooi geleefd bij een ontzettend grote fokkerij. Na deze saaie jaren werd de arme hond eindelijk gered door Bianca Associado, een organisatie die opkomt voor dieren in slechte omstandigheden. Toen de organisatie het hondje vond, was ze ziek, bang en uitgehongerd. De puppy was zeer slecht verzorgd, zo waren zijn nagels helemaal ingegroeid. Ook had het hondje nauwelijks vet en spieren. Ze was ontzettend angstig, als je al een kleine bewegen maakte, schrikte ze al weg.

puppy

Gelukkig is dit verleden tijd. Belle krijgt nu de aandacht en zorg die ze nodig heeft, deze heeft ze ook echt verdiend! Belle leeft momenteel bij een leuke en gezellige familie hier in Nederland. Haar nieuwe baasje Irene is dolgelukkig met Belle. Op de Facebookpagina van Belle staat: “Ik was erg ziek en angstig, maar uiteindelijk gaat alles weer beter, ik begin steeds meer van het leven te genieten. Ik hou van mijn familie, en alle avonturen die ik met hun mag beleven, vooral in de zomer!” Bekijk de lange weg die Belle heeft begaan in de video hieronder. Ik heb ontzettend veel respect voor belle!

DEEL deze video met al je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close