Life hacks

Gekrompen truien? Herstel ze met deze tip! Het werkt!

gekrompen truien

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Een gekrompen trui, en natuurlijk was dat je favoriete trui. Meestal gooi je deze trui weg of geef je hem aan iemand anders. Dat hoeft dus niet meer! Door deze simpele truc herstel jij je favoriete trui weer!

Bij deze truc gebruiken we een nogal ongewoon product. Namelijk: Babyshampoo. Het maakt niet uit welk merk shampoo gebruikt wordt.
zwitsal

Stap 1:
Vul 2 bakken met warm water. Doe daarna een klein beetje babyshampoo in een van de bakken.

Stap 2:
Vouw de trui op en plaats het voorzichtig in de bak met de babyshampoo. Laat het daarna 15 minuten weken.

kleding-wassen

lees verder op de volgende pagina

volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close