Video

DEZE dierenrechtenorganisatie brengt het leed van proefdieren aan het licht in DEZE video!

schermafbeelding-2016-11-29-om-19-00-11
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De dierenrechtenorganisatie genaamd GAIA heeft een schokkende video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe proefdieren gebruikt worden in de Vrije Universiteit van Gent. De beelden zijn gemaakt tijdens een undercoveroperatie van maar liefst 3 maanden. In de video hieronder is te zien hoe de arme dieren mishandeld worden, de dieren worden gedood en eten elkaar op. De video bevat schokkende beelden!

Tussen maar en juni 2016 werkte een undercover onderzoeker in opdracht van de GAIA een video. Ze deed zich voor als dierenverzorger in het Animalarium van de Vrije Universiteit van Gent. De onderzoeker heeft met eigen ogen gezien hoe de proefdieren gebruikt worden voor pijnlijke testen. De dieren werden nauwelijks verzorgd en dit is goed aan ze te zien. Een vertegenwoordiger van GAIA verteld: “Hij zag ook hoe ze op wrede, zelfs schokkende wijze gedood worden, hoe hun lijden onvoldoende ernstig wordt genomen en hoe ze op een lakse wijze verwaarloosd worden waarbij amper rekening wordt gehouden met hun welzijn.”

Bekijk de beelden hieronder. DEEL deze schokkende video met al je vrienden op Facebook zodat zij hier ook vanaf weten!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close