Video

DEZE geredde beer zet zijn eerste stap in de natuur. Let goed op wat er dan achter haar gebeurd! (VIDEO)

In Amerika worden regelmatig diverse wilde dieren opgesloten, ze worden gebruikt als ‘huisdier’. Tijgers, beren en leeuwen. De mensen achter deze ideeën hebben vast niet door wat voor impact dit op een dier kan hebben, het heeft grote gevolgen voor de wilde dieren

beer-dierentuin-natuur-park

Kleine dierentuinen houden vaak wilde dieren in vieze, kleine en ongezonde kooien. Wilde dieren hebben veel ruimte nodig en die krijgen ze op deze manier totaal niet. De eigenaren van deze dieren verdienen zonder problemen bakken met geld terwijl er veel leed wordt aangedaan.

De beren hebben vaak een slechte gezondheid, hun tanden worden eruit getrokken of afgevijld zodat ze geen gevaar meer vormen. Ook worden hun klauwen vaak verwijderd om dezelfde reden. De beren in dierentuinen zijn vaak ziek en hebben last van parasieten en andere insecten.

LEES verder op de volgende pagina!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo