Video

DEZE geredde beer zet zijn eerste stap in de natuur. Let goed op wat er dan achter haar gebeurd! (VIDEO)

In Amerika worden regelmatig diverse wilde dieren opgesloten, ze worden gebruikt als ‘huisdier’. Tijgers, beren en leeuwen. De mensen achter deze ideeën hebben vast niet door wat voor impact dit op een dier kan hebben, het heeft grote gevolgen voor de wilde dieren

beer-dierentuin-natuur-park

Kleine dierentuinen houden vaak wilde dieren in vieze, kleine en ongezonde kooien. Wilde dieren hebben veel ruimte nodig en die krijgen ze op deze manier totaal niet. De eigenaren van deze dieren verdienen zonder problemen bakken met geld terwijl er veel leed wordt aangedaan.

De beren hebben vaak een slechte gezondheid, hun tanden worden eruit getrokken of afgevijld zodat ze geen gevaar meer vormen. Ook worden hun klauwen vaak verwijderd om dezelfde reden. De beren in dierentuinen zijn vaak ziek en hebben last van parasieten en andere insecten.

LEES verder op de volgende pagina!
volgende pagina

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close