Video

14-jarig meisje slaat een gehandicapte man knockout en wordt gearresteerd!

laf-meisje
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Mensen kunnen soms rare dingen doen onder de druk van een vriendengroep. Dat blijkt nu maar weer. Dit 14 jarig meisje heeft onder het toejuichen van haar ‘vrienden’ een gehandicapte man in het gezicht geslagen zonder enige reden. De laatste klap die het meisje gaf was de man fataal waardoor hij knock-out ging. Gelukkig is het meisje opgepakt. Een onderzoek volgt.

Hoe kun je zoiets lafs in je hoofd halen?! Bekijk hieronder de verschrikkelijke video..

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close