Nieuws Trending

Deze man stopt al zijn exen in één whatsappgesprek. De reactie is GENIAAL!

exen
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Deze man gooit al zijn exen in één Whatsapp gesprek en wenst ze allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar. Het gesprek is hilarisch, want al zijn exen zijn er natuurlijk niet blij mee!

exen

exen2-1

Wat vind jij van deze actie? De meiden kunnen er niet om lachen, ik wel! Hilarisch!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close