Dieren Video

Deze Pitbull versloeg kanker! Hij krijgt een verrassing die hij NOOIT zal vergeten. LET op de doos die opengaat!

hondje
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De pitbull genaamd Wallace had na zijn diagnose met hemangiosarcoma nog maar twee weken tot drie maanden te leven zonder chemotherapie. Wallace gaf niet op en zorgde ervoor dat kanker niet zijn lichaam overwon! De artsen stonden versteld van dit resultaat!

hondje

Er werd zelfs een eigen facebook-pagina opgericht voor deze dappere hond. Deze pagina had veel fans die hem het gunde, en dat lieten de fans ook wel merken toen Wallace de kanker overwon en 7 maanden later 11 jaar oud werd! Wat een prachtig cadeau voor de hond!

In deze schitterende video viert Wallace zijn elfde verjaardag. Ook is dit de dag dat de diagnose van de kanker zeven maanden geleden is. Tegenwoordig leeft Wallace nog steeds en daarbij is hij nog steeds chemo-vrij. Al het speelgoed uit de doos kreeg Wallace toegestuurd van zijn fans die zijn verhaal hadden gevolgd op Facebook en medeleven toonde.

Een jaar na de diagnose overleed Wallace helaas. Na een heel mooi leven te hebben gehad is het dan toch voorbij..

Deel dit eerbetoon aan Wallace op Facebook als jij ook hebt genoten van zijn geluk tijdens zijn verjaardag en dit mooie verhaal wilt delen met je vrienden!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close