Trending Video

Deze bokser wint zijn wedstrijd door te dansen! (VIDEO)

maxresdefault-1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Laatst dook er een geweldig gevecht op tussen twee MMA vechters. Cody Garbrandt, diegene die danst op de video hieronder, maakt zijn tegenstander helemaal af terwijl hij aan het dansen is. Het is een fenomenale en unieke video, ik heb het nog nooit gezien! MMA vechten vereist opperste concentratie, je kunt niet onserieus vechten in de kooi. Cody doet dit echter wel, al dansend verslaat hij zijn tegenstander zonder enige problemen. Cody lokt zijn tegenstander volledig uit!

DEEL deze opmerkelijk video met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo