Trending Video

Deze bokser wint zijn wedstrijd door te dansen! (VIDEO)

maxresdefault-1
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Laatst dook er een geweldig gevecht op tussen twee MMA vechters. Cody Garbrandt, diegene die danst op de video hieronder, maakt zijn tegenstander helemaal af terwijl hij aan het dansen is. Het is een fenomenale en unieke video, ik heb het nog nooit gezien! MMA vechten vereist opperste concentratie, je kunt niet onserieus vechten in de kooi. Cody doet dit echter wel, al dansend verslaat hij zijn tegenstander zonder enige problemen. Cody lokt zijn tegenstander volledig uit!

DEEL deze opmerkelijk video met je vrienden op Facebook!

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close