Humor

Hij vroeg Philippe Geubels of hij 5 Afrikaanse dieren kon opnoemen; zijn antwoord liet iedereen lachen!

philippe
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Zoals heel vaak was Philippe Geubels weer eens te gast bij een talkshow. Elke presentator weet dat het al tijd lachen gieren brullen is et Philippe, dit was ook deze keer het geval. De presentator vroeg hem 5 Afrikaanse dieren kon opnoemen. En natuurlijk maakt hij hier een hilarische grap bij.

philippe

Natuurlijk doet Philippe dit op zijn bekende droge manier. Dit maakt de grap alleen nog maar leuker.

Bekijk hieronder de video:

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close