Overig

BRRRR om DEZE griezelige reden gaat deze foto het hele internet over…

foto-bad
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Dit lijkt op het eerste gezicht een gezellige foto van vijf vriendinnen samen in bad. Als je goed kijkt, kom je ineens tot een hele andere conclusie en die is best freaky. Zie jij waarom deze foto viral gaat?

foto-bad

Je moet best goed kijken, maar als je het eenmaal ziet, wilde je liever dat je het niet had gezien. Als we inzoomen op de achtergrond van de foto zien we namelijk het silhouet van een man die door het raam van de badkamer kijkt.

foto-bad2

En als we nog beter inzoemen

fotobad3

Had jij het gezien?

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close