Overig

Wat een prachtige kinderen heeft Humberto Tan. Wat een plaatjes!

Humberto Tan
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Humberto Tan

Humberto Tan is niet meer van de televisie weg te denken. Hij scoort de een na de andere prijs (omroepman van het jaar, zilveren Telvizier-ster) en zijn dagelijkse talkshow ‘RTL Late Night’ scoort torenhoge kijkcijfers. Hij heeft een carrière waar de meeste slechts van kunnen dromen. Maar dat is niet het enige hij goed voor elkaar heeft.

Hij heeft namelijk ook een prachtig gezin samen met zijn grote liefde Ineke. Ze hebben drie kinderen: Benjamin, Julia en Isa.
Wat een plaatjes zijn het!
schermafbeelding-2016-12-21-om-20-52-58

schermafbeelding-2016-12-21-om-20-52-49

schermafbeelding-2016-12-21-om-20-52-33

We wensen Humberto Tan en zijn gezin nog veel geluk toe!

Foto’s: Instagram

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close