Life hacks

Stoffige verwarmingsradiator? Geen probleem, met deze geniale truc is ‘ie zo stofvrij!

Niks is zo vies als tijdens het poetsen een radiator vol met stof tegen te komen. Hier ga je met je handen niet aan komen natuurlijk. Wij hebben hier een geniale truc voor dat hij binnen no time stofvrij is!

verwarming-stoffig

Het namelijk algemeen bekend dat radiatoren stofvangers zijn. Wat ook nog een nadeel is dat je energiefactuur hierdoor omhoog zal gaan omdat de radiator zijn warmte niet maximaal kan produceren. Zorg dus goed dat je je radiator goed schoon houdt.

Radiatoren en veiligheid
Heb je een elektrische verwarming, verzeker je er dan van dat je de elektriciteit afsluit op het ogenblik dat je de radiatoren gaat ontstoffen. Spuit bovendien geen vloeibare reinigingsproducten rechtstreeks op of in de radiatoren. Probeer verder geen panelen te verwijderen bij elektrische radiatoren. Dit kan immers brand en elektrische shocks veroorzaken!

Bij verwarmingsketels op olie of gas reinig je de radiatoren best als ze koel of koud aanvoelen, wil je je niet verbranden.

Kijk op de volgende pagina voor de handige tip!

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close