Humor Video

Joris wil nog even wachten tot het toetje..

schermafbeelding-2016-12-21-om-23-27-39
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De volgende video is een fragment van het programma ‘The Undateables’. Het programma helpt mensen die moeite hebben met het vinden van de liefde. Het is echt een geweldig programma! Het filmpje gaat over Margot en Joris. Margot wil graag verkering dus ze vraagt verkering aan Joris. Wat Joris daarop antwoordt is echt geweldig! Bekijk hieronder de video!

Vond je de video leuk? Vergeet hem dan niet te delen met je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close