Nieuws Trending

Kamerlid Kuzu van Denk woedend om quizvraag bij het programma “Lekker Slim” – Wat vind jij van de vraag?

lekker-slim
We zullen u even uitleggen hoe het programma ‘Lekker Slim’ werkt.
Aan de kandidaten van het programma ‘Lekker Slim’ wordt een vraag gesteld. Daarna moet het publiek bepalen of de kandidaten het antwoord weten of niet. In de afgelopen aflevering van het programma kwam er nogal een aparte vraag voorbij.

kuzuu

De vraag was:

Wie is dit?

  1. De vermeende leider van de 9/11 kapers
  2. Oprichter van de groep DENK
  3. Aanstichter van de mislukte coup in Turkije

Lees op de volgende pagina de reactie van Kuzu!

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close