Trending Video

Deze uitvoering van het prachtige nummer ‘Hallelujah’ geeft iedereen kippenvel!

hallelujah
Geschreven door Nieuwsenweetjes

‘Hallelujah’ is geschreven door Leonard Cohen in 1984. Het is een legendarische sing en songwriter uit Canada. Het is een geweldig lied. Ik kan het blijven luisteren. Ik denk dat ik niet de enige ben. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen een van de covers, maar zullen niet de originele versie van Cohen kennen. Dat is ook niet gek, ‘Hallelujah’ is namelijk het meest gecoverde Leonar Cohen nummer! De versie die u hieronder ziet is zeker een van mijn nieuwe favoriete!

hallelujah

Pentatonix is een a capella groepuit Texas. Ze weten keer op keer hun eigen draai te geven aan een klassieker. Pentatonix is een enorm succes in de VS. Inmiddels hebben ze al meer dan 3 miljoen albums verkocht en meerdere Grammy’s gewonnen!

Tijdens het luisteren van deze cover kreeg ik kippenvel. Het heeft niet voor niks 85 miljoen views op youtube! Laat je verbazen door deze magische a capella versie en vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden op facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close