Nieuws Trending Video

Zo komt de nieuwe iPhone 8 eruit te zien! (video)

iphone-8
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De Iphone 7 is nog maar een paar maanden uit, en de nieuwe is alweer in the make. Er gaan natuurlijk altijd geruchten rond over hoe de volgende Iphone er uit komt te zien. Zo zou de iphone 8 draadloos opgeladen kunnen worden, is er geen homeknop meer en zou er een oog- en gezichtscanner op zitten. Maar nu is het ook duidelijk hoe de iphone 8 eruit komt te zien! Deze keer is de Iphone compleet van glas.

Uiterlijk van de Iphone

Onze vermoedens worden bevestigd! Deze keer is er geen homebutton bij de Iphone en je kan de mobiel draadloos opladen. Maar er zijn ook nog andere nieuwe dingen! Bekijk hieronder de video!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close