Trending Video

Politie: “Meisje wordt verschrikkelijk mishandeld, help mee met het vinden van de daders” Zoveel mogelijk delen AUB!

schermafbeelding-2016-12-19-om-18-56-25
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De politie zoekt de daders van deze mishandeling. Het is bij een meisje in Hilversum gebeurd. Kent u een van de jongens? Bel dan zo snel mogelijk de politie. Aanpakken dat tuig!

Het is gebeurd in een park in Hilversum. Heeft u iets gezien of kent u de jongeren? Laat het dan de politie weten! De politie vraagt vriendelijk dit bericht verder te delen om zo de dader te kunnen vinden.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close