Overig

Duidelijke taal van ex-vriend van Sylvana Simons. Dit zagen we niet aankomen!

kahn-simons
Geschreven door Nieuwsenweetjes

In 2016 heeft u hoogstwaarschijnlijk de naam Sylvana Simons wel voorbij zien komen. Sylvana Simons was begonnen met haar carrière bij TMF. Maar ze is vooral bekend geworden om haar welbekende mening over racisme in Nederland. Vooral over het onderwerp Zwarte Piet. Dit jaar werd ook bekend gemaakt dat Sylvana Simons lid is geworden van de politieke partij DENK. Er zijn niet veel mensen die het eens zijn met Simons en zo wordt er in de media behoorlijk wat kritiek tegen haar geuit. Maar de kritiek in dit artikel komt uit een onverwachtse hoek, namelijk van haar ex-vriend.

Ex-vriend Roland Kahn had weinig goeds te zeggen over Simons. Van 2009 tot en met 2012 hadden Kahn en Simons een knipperlichtrelatie. Zo verteld Kahn: “Mijn ex was een vrouw die alleen maar nam. Daarbij was ze altijd boos. Ze wilde ook steeds zelf in de zon staan – dat plekje gunde ze een ander niet.” Maar dit was niet het enige wat Kahn te vertellen had.

kahn-simons

Kahn heeft inmiddels de vrouw van zijn dromen aan de haak geslagen, hier zegt hij het volgende over. “Carolina is in praktisch alles het tegenovergestelde van Sylvana: ze is lief, zorgzaam, nooit chagrijnig en is iemand die veel geeft.” Daarbij zegt hij “Ik ben niet rouwig omdat het uit is. Integendeel.”

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo