Nieuws Overig

Zie hier de dreigmails die Sylvana Simons en DENK binnenkrijgen.. Wat vind jij hiervan?

In de afgelopen maanden heb je de naam Sylvana Simons misschien wel honderd keer voorbij zien komen. Sylvana Simons was begonnen met haar carrière bij TMF. Maar ze is vooral bekend geworden om haar welbekende mening over racisme in Nederland. Vooral over het onderwerp Zwarte Piet. Dit jaar werd ook bekend gemaakt dat Sylvana Simons lid is geworden van de politieke partij DENK.

Doordat ze zo uitgesproken is over haar mening krijgt ze veel haat over haar heen. Maar het blijft niet alleen bij haat. Sylvana en de partij DENK krijgen dagelijks ook veel dreigmails binnen, de meeste zijn gericht aan Sylvana. Het AD nam een kijkje in de mailbox van de partij DENK. Bekijk op de volgende pagina de dreigmails en laat ons weten wat je hiervan vindt!

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo