Nieuws Overig

Zie hier de dreigmails die Sylvana Simons en DENK binnenkrijgen.. Wat vind jij hiervan?

In de afgelopen maanden heb je de naam Sylvana Simons misschien wel honderd keer voorbij zien komen. Sylvana Simons was begonnen met haar carrière bij TMF. Maar ze is vooral bekend geworden om haar welbekende mening over racisme in Nederland. Vooral over het onderwerp Zwarte Piet. Dit jaar werd ook bekend gemaakt dat Sylvana Simons lid is geworden van de politieke partij DENK.

Doordat ze zo uitgesproken is over haar mening krijgt ze veel haat over haar heen. Maar het blijft niet alleen bij haat. Sylvana en de partij DENK krijgen dagelijks ook veel dreigmails binnen, de meeste zijn gericht aan Sylvana. Het AD nam een kijkje in de mailbox van de partij DENK. Bekijk op de volgende pagina de dreigmails en laat ons weten wat je hiervan vindt!

Klik hier om naar de volgende pagina te gaan!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close