Humor Video

Willy leest een gedichtje voor!

schermafbeelding-2016-12-15-om-10-13-31
Geschreven door Nieuwsenweetjes


Iedereen kent de filmpjes van lucky TV wel. Sinds 2002 maakt Sander van de Pavert elke dag na dwdd (De wereld Draait Door) een filmpje voor Lucky TV. Deze filmpjes spelen in op de huidige actualiteit. Iedereen houdt ervan. Willem Alexander komt ook vaak voor in de filmpjes. Zijn naam in de filmpjes is dan Willy. Bekijk hieronder de video dat Willy een gedicht voor leest! Geweldig!

Vond je deze video leuk? Vergeet hem dan niet te delen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close