Humor

Hilarische IKEA reclame die te ‘pikant’ is voor op de televisie. Huilen van het lachen!

reclame-ikea
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De reclame begint heel normaal, nouja normaal…  Een moeder komt thuis en hangt haar jas op. Maar al snel merk je dat er iets niet helemaal klopt. Ze heeft namelijk een hooivork in haar hand. Vervolgens doet ze haar kleding uit en staat ineens in haar lingerie!

Maar het kan nog gekker!

Ze begint te fluiten alsof ze een dier aan het roepen is. Dan komt de vader plotseling in beeld. Hij heeft een varkensmasker op en staat óók in zijn ondergoed! Je kunt zien dat hun intieme relatie nog lang niet opgedroogd is. Wat er daarna gebeurde liet mij huilen van het lachen!

schermafbeelding-2016-12-15-om-12-05-35

Wilt u dat uw kinderen vroegtijdig het huisverlaten? Dit is hoe je dat aanpakt! Wanneer u dit recht voor hun neus doet verlaten ze het huis meteen na het voortgezet onderwijs!

Wij kwamen niet meer bij van het filmpje! Bekijk hier de video.

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close