Overig Video

Hij kneep in haar billen, maar toen was de maat vol en pakte hem aan!

serveerster-pakt-hem-aan
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is niet altijd leuk om in de horeca te werken. Wanneer klanten iets te diep in het glaasje hebben gekeken kunnzen ze nogal verveled zijn of ongepaste en beledigende dingen doen. Wat deze man deed is zelfs strafbaar.

Wanneer gasten te veel gedronken hebben worden ze mondiger en durven ze steeds meer. Eerst wil de klant haar een kusje geven. Maar de serveerster laat duidelijk merken hier niet gediend van te zijn. Vervolgens knijpt de man in haar kont. Helaas voor de man kwam hij er al snel achter dat hij de verkeerde vrouw voor zich had. De serveerster twijfelt geen moment en pakt de man goed aan.

serveerster-pakt-hem-aan

We hopen dat deze man zijn lesje heeft geleerd en behandeld hij nooit meer vrouwen op deze manier. 10 Punten voor de vrouw! Deel deze video als je het hier mee eens bent!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close