Overig Video

Hij kneep in haar billen, maar toen was de maat vol en pakte hem aan!

serveerster-pakt-hem-aan
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is niet altijd leuk om in de horeca te werken. Wanneer klanten iets te diep in het glaasje hebben gekeken kunnzen ze nogal verveled zijn of ongepaste en beledigende dingen doen. Wat deze man deed is zelfs strafbaar.

Wanneer gasten te veel gedronken hebben worden ze mondiger en durven ze steeds meer. Eerst wil de klant haar een kusje geven. Maar de serveerster laat duidelijk merken hier niet gediend van te zijn. Vervolgens knijpt de man in haar kont. Helaas voor de man kwam hij er al snel achter dat hij de verkeerde vrouw voor zich had. De serveerster twijfelt geen moment en pakt de man goed aan.

serveerster-pakt-hem-aan

We hopen dat deze man zijn lesje heeft geleerd en behandeld hij nooit meer vrouwen op deze manier. 10 Punten voor de vrouw! Deel deze video als je het hier mee eens bent!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo