Trending Video

De Carpool Karaoke met Bruno Mars! Wat een geweldige kerel, ik lig dubbel! (VIDEO)

karaoke
Geschreven door Nieuwsenweetjes

James Corden is bekend om zijn Carpool Karaoke. Dit is, zoals de naam al zegt, een karaoke in de auto. Dit is niet zo maar iets, maar dit doet hij met de beroemdste artiesten van de wereld! In deze karaoke zet James bekende liedjes van de artiest op en gaan ze samen zingen. Verschillende wereldberoemde sterren hebben hier al aan meegedaan. Denk aan Adele, Elton John en Lady Gaga.

Deze keer zit Bruno Mars naast James. Dit heeft een geweldige video als resultaat. Er wordt verkleed, er komen mooie liedjes op en er worden serieuze gesprekken gevoerd.

karaoke

Ben jij fan van Bruno Mars? Dan moet jij deze video zien! Wat een geweldig persoon. Naast muzikaal talent is hij ook nog eens ontzettend vriendelijk en grappig!

Bekijk hieronder de video waarin James en Bruno Mars in feestje bouwen in hun auto.

DEEL deze hilarische video met je vrienden!

Bekijk hieronder de video:

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close