Overig Trending Video

12 jarige blaast de jury omver, maar kijk welke verassing achter hem staat.. Geweldig!

jong-talent
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Het is natuurlijk ontzettend spannend om te zingen voor een strenge jury, groot publiek en televisiecamera’s. Vooral als je nog maar 12 jaar bent! Maar deze jongen (Ronan Parke) toonde juist het tegenovergestelde.
Toen hij het podium betrad was hij juist heel kalm.

Wanneer Ronan op het podium staat ziet het eruit als een eenzame jongen op een groot podium. Ondanks dit blijft hij heel kalm.. En opeens begint een heel koor luidkeels achter hem te zingen.

Ronan zingt het liedje “Because of You” van Kelly Clarkson. Hij zingt heel zelfverzekerd en zijn stem gaat rechtstreeks naar het hart. Maar tegen het einde wordt het nog mooier! We willen niet teveel verklappen.

Bekijk hieronder de video:

Vond je deze video leuk? Vergeet hem dan niet te delen met je vrienden!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close