Trending Video

11-jarige tweeling spelen trompet. Wanneer ze daarbij beginnen te zingen is iedereen stil!

11jarige
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De 11-jarige tweelingbroertjes Max en Kolbe treden op in het Amerikaanse programma: Little Big Shots. Ze bespelen de trompet in de band Pelican 212. De band doet niet onder voor een volwassen band. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Dat is knap want het is absoluut niet makkelijk.

schermafbeelding-2016-12-15-om-14-00-21

Het is belangrijk dat elk lid perfect met elkaar kan samenspelen. Dit is nog niet zo makkelijk, vooral niet op 11-jarige leeftijd! Alle 7 band leden zijn kinderen. Wat hebben hun een ongelooflijk talent. Wanneer Pelican 212 het lied “When the saints go marchin” spelen merk je dat ze niet onder doen voor een volwassen band.

Tijdens het bekijken van deze video werd ik spontaan blij! Oordeel zelf en bekijk hieronder de video!

 

 

Vond je dit een leuke video? Vergeet hem dan niet te delen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo