Trending Video

11-jarige tweeling spelen trompet. Wanneer ze daarbij beginnen te zingen is iedereen stil!

11jarige
Geschreven door Nieuwsenweetjes

De 11-jarige tweelingbroertjes Max en Kolbe treden op in het Amerikaanse programma: Little Big Shots. Ze bespelen de trompet in de band Pelican 212. De band doet niet onder voor een volwassen band. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Dat is knap want het is absoluut niet makkelijk.

schermafbeelding-2016-12-15-om-14-00-21

Het is belangrijk dat elk lid perfect met elkaar kan samenspelen. Dit is nog niet zo makkelijk, vooral niet op 11-jarige leeftijd! Alle 7 band leden zijn kinderen. Wat hebben hun een ongelooflijk talent. Wanneer Pelican 212 het lied “When the saints go marchin” spelen merk je dat ze niet onder doen voor een volwassen band.

Tijdens het bekijken van deze video werd ik spontaan blij! Oordeel zelf en bekijk hieronder de video!

 

 

Vond je dit een leuke video? Vergeet hem dan niet te delen!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close