Dieren Humor Video

Niemand geloofde dat hun baby en hond dit deden! Hilarisch!

hond-999999999
Geschreven door Nieuwsenweetjes

We kennen allemaal wel de bekende filmpjes dat honden met babys spelen en de tijd van hun leven hebben. In de volgende video zie je hoeveel plezier ze samen hebben.
hond-999999999
Ze zijn al heel snel beste vriendjes geworden. Ze voelen elkaar echt goed aan en dat is prachtig om te zien. Als de baby een mindere dag heeft dan lost de hond dat heel lief op. Het is echt geweldig om te zien. Geniet ervan!

Bekijk het hier maar zelf, al bijna 11 miljoen mensen gingen je voor. Iedereen begint al snel te lachen en zijn erg geamuseerd door het feit dat de hond en de baby beste maatjes zijn en alles samen doen. Zie hier een video waarin de speciale band goed naar voren komt en vergeet dit leuke bericht niet te delen met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo