Dieren Humor Video

Niemand geloofde dat hun baby en hond dit deden! Hilarisch!

hond-999999999
Geschreven door Nieuwsenweetjes

We kennen allemaal wel de bekende filmpjes dat honden met babys spelen en de tijd van hun leven hebben. In de volgende video zie je hoeveel plezier ze samen hebben.
hond-999999999
Ze zijn al heel snel beste vriendjes geworden. Ze voelen elkaar echt goed aan en dat is prachtig om te zien. Als de baby een mindere dag heeft dan lost de hond dat heel lief op. Het is echt geweldig om te zien. Geniet ervan!

Bekijk het hier maar zelf, al bijna 11 miljoen mensen gingen je voor. Iedereen begint al snel te lachen en zijn erg geamuseerd door het feit dat de hond en de baby beste maatjes zijn en alles samen doen. Zie hier een video waarin de speciale band goed naar voren komt en vergeet dit leuke bericht niet te delen met je vrienden op Facebook!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close