Overig

Tuigvlogger blokkeert de weg en houdt al het verkeer op. Eén omstander vond dat niet zo leuk en pakte hem aan!

tuigvloggsker
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Tuigvlogger showt zijn auto maar wordt aangepakt!

Iedereen haat ze, tuigvloggers. Sommige denken dat ze alles kunnen maken. Vooral als je wordt opgehouden na een drukke werkdag. Meestal komen ze er mee weg. Maar deze keer werd er eindelijk een aangepakt.

De jongen (Coby Persin) parkeerde zijn gloednieuwe auto midden in een drukke straat om wat foto’s te maken. Dit vraagt natuurlijk om problemen. Eén geïrriteerde weggebruiker had er genoeg van en besloot om actie te ondernemen. Hij ging met zijn knuppel naar de jongens toe, en sloeg in op het raam. Vandalisme gaan we natuurlijk nooit goedkeuren maar in dit geval hebben we in ieder geval ook geen medelijden!

Bekijk hieronder de video!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo