Nieuws Overig

Man in Amsterdam dealt drugs vanuit zijn bejaardentehuis

oma_susan
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Drugs dealen is niet alleen iets voor jongeren. Dat zien we nu weer. De politie deed onlangs een bizarre ontdekking in een bejaardencomplex.

 

Er kwamen meerdere meldingen binnen over overlast die uit de woning van de man kwam. De bewoners rondom het huis had daar last van. Ze vonden in de woning een grote voorraad harddrugs, een stroomstootwapen en methadonpillen. De man was niet alleen vanuit zijn huis actief. Hij handelde ook via zijn scootmobiel. Dit had de politie nog nooit eerder gezien. De man heeft de dans niet kunnen ontspringen. Hij is opgepakt.

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close