Nieuws Overig

Man in Amsterdam dealt drugs vanuit zijn bejaardentehuis

oma_susan
Geschreven door Nieuwsenweetjes

Drugs dealen is niet alleen iets voor jongeren. Dat zien we nu weer. De politie deed onlangs een bizarre ontdekking in een bejaardencomplex.

 

Er kwamen meerdere meldingen binnen over overlast die uit de woning van de man kwam. De bewoners rondom het huis had daar last van. Ze vonden in de woning een grote voorraad harddrugs, een stroomstootwapen en methadonpillen. De man was niet alleen vanuit zijn huis actief. Hij handelde ook via zijn scootmobiel. Dit had de politie nog nooit eerder gezien. De man heeft de dans niet kunnen ontspringen. Hij is opgepakt.

 

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo