Life hacks Nieuws

Ook altijd last van een lekke band? Dan is HIER de perfecte oplossing! Werkt geweldig! (VIDEO)

Iedereen kent dit vervelende probleem wel, je fietsband is weer lek. Helaas overkomt je dit erg vaak wanneer je je fiets direct nodig hebt. Dit is echt geen pretje! Het gebeurt altijd op slechte momenten, je hebt hem dringend nodig, het regent ontzettend hard, het is slecht weer of je hebt een zware tas bij. Natuurlijk heb je ook geen bandenplak spullen bij je…

fietsband

Natuurlijk zijn er dagelijks mensen opzoek naar oplossingen voor problemen, zo ook voor lekke (fiets)banden. Er is eindelijk een oplossing voor gevonden!

In Nederland zijn twee keer zoveel fietsen als mensen. Het is ook onvoorstelbaar hoeveel lekke banden er dagelijks zijn. Daarom is er nu eindelijk een betere oplossing voor lekke banden. Je fietsband zal nooit meer lek gaan!

Eindelijk is je droom werkelijkheid geworden. Dankzij de ontwikkelaars van de Ever Tire zijn leeggelopen banden verleden tijd. Zij hebben namelijk een goed werkende fietsband ontwikkelt waar geen lucht in zit, Geniaal bedacht! Met deze band kun je door de scherpste dingen rijden zonder dat je band lek gaat!

airless-flat-free-tire-bike-nexo-14

Er zijn zelfs twee soorten van deze lekbestendige fietsbanden. De Ever Tire is een fietsband die is gemaakt van polumeer. Dit materiaal is haast niet stuk te krijgen. Dankzij de gaten aan de zijkant van de band geeft de band nog wel mee en heb je wat vering.

De andere band is de Nexo Tire. Deze lijkt sprekend op de traditionele fietsband maar dit is het niet. Deze is, net zoals de Ever Tire, niet lek te krijgen.

Bekijk de video op de volgende pagina!

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo