Life hacks Overig

Zo zorg je ervoor dat je autoruiten nooit van de binnenkant beslaan tijdens deze koude dagen!

auto-ruit

Rondrijden terwijl je autoruiten beslagen zijn kan erg gevaarlijke situaties opleveren. Om dat te voorkomen geven we je vandaag de tip die je nodig hebt om een beslagen autoruit te voorkomen! Bovendien kun je een boete van 220 euro krijgen voor het rijden met beslagen ramen.

Waarom beslaan auto ruiten ?
Het vocht dat zich in je auto verzamelt, zeker bij koud en nat weer, zorgt ervoor dat de ruiten van je wagen beslaan. Die warme vochtige lucht komt namelijk in contact met een koud oppervlak: de ruiten van je auto.

Lees op de volgende pagina hoe je kunt voorkomen dat je autoruiten beslaan !

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste weetjes?

Facebook-Logo