Life hacks Overig

Zo zorg je ervoor dat je autoruiten nooit van de binnenkant beslaan tijdens deze koude dagen!

auto-ruit

Rondrijden terwijl je autoruiten beslagen zijn kan erg gevaarlijke situaties opleveren. Om dat te voorkomen geven we je vandaag de tip die je nodig hebt om een beslagen autoruit te voorkomen! Bovendien kun je een boete van 220 euro krijgen voor het rijden met beslagen ramen.

Waarom beslaan auto ruiten ?
Het vocht dat zich in je auto verzamelt, zeker bij koud en nat weer, zorgt ervoor dat de ruiten van je wagen beslaan. Die warme vochtige lucht komt namelijk in contact met een koud oppervlak: de ruiten van je auto.

Lees op de volgende pagina hoe je kunt voorkomen dat je autoruiten beslaan !

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close