Life hacks Overig

Raak je auto NOOIT meer kwijt door deze gadget ! Ben dieven een stapje voor !

trackur
Geschreven door Nieuwsenweetjes

auto-1

Nieuwe traceermethode
Het komt ons allemaal wel eens voor, je bent je auto kwijt want je weet niet meer waar je hem hebt geparkeerd. En niemand heeft zin om uren te gaan zoeken naar je auto. Je hebt geen kostbare radiotransponder nodig om je auto terug te kunnen vinden. Je heilige koe met het alziende oog in de hemel verbinden zonder dat je bankroet gaat is makkelijker dan je denkt.

Over welk product hebben we het ?
We hebben het over Trackr. trackr! maakt gebruik van GPS en Google Maps.

Hoe werkt het ?
Je hoeft alleen maar je smartphone te koppelen aan de applicatie. De applicatie kun je gratis downloaden. Zodra je dit hebt gedaan kun je je auto op elk moment lokaliseren. Het enige wat je moet doen is een goede plek verzinnen om Trackr te verbergen in je auto..

trackr

Wat kost Trackr ?
Waarschijnlijk ga je ervan uit dat dit apparaatje erg duur zal zijn.. Maar dat valt dus mee ! Je kunt er al een krijgen voor ongeveer 25 euro.

Vind je dit een handige uitvinding ? Deel dit bericht dan met je vrienden zodat zij ook kunnen profiteren van deze handige tip.

Over de auteur

Nieuwsenweetjes

Laat een reactie achter

Like ons op Facebook!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close